Архива

април 2018

Пребарување

Многу татковци се загрижени поради големите промени кои мора да ги направат за да ја преземат новата улога. Обично не ја сфаќаат битната вистина за татковството, што е разбирливо. Постојат толку татковци ветерани кои се уште ја немаат прифатено. Која е простата,  но потполна вистина ? Не се работи за…

Оваа диета позната како Кембриџ диета е смислена во Велика Британија во 1970 година од доктор Ален Ховард од Кембриџ ни се базира на…

Употребете ја вашата креативност и од велигденските јајца направете ремек дела во популарниот омбре стил. Бојадисувањата јајца може да биде забавно за целото семејство,…