Архива

април 2018

Пребарување

Немојте да  мислете дека само со светли бои и премногу шминка ќе ги импресионирате луѓето околу себе. Трендот за пролет-лето е нежна и природна шминка. Дури и со нежни, телесни и природни бои можете да ја нагласите визијата и да изгледате одлично. Кога природната убавица е со лесна и природна…

ПОТРЕБНИ СОСТОЈКИ: * 500 г брашно * 1 лажичка сол * 1 лажичка шеќер * 280-300 мл млака вода…