Архива

април 2018

Пребарување

Секоја година, различен дезен стапува на сцена: цветен, точкаст, 3Д принт, африкански принт… Но, само еден дезен е вечен и секогаш популарен: шармантните риги! Ги гледаме на модните писти и на црвениот тепих, а присутни се и низ нашите омилени бутици – безвременските риги. Актуелни и пред 100 години, и…