Архива

април 2018

Пребарување

Некогаш се мислело дека само мажите сакаат секс без обврска. Меѓутоа, анкетата која ја извршил порталот “My Celebrity Fashion” покажала дека работите се сосема поинакви. По спроведената анкета добиени се следните резултати: 19% од жените завршиле во кревет со пријател и тоа само поради забава. 34% од анкетираните, но слободни…