Архива

април 2018

Пребарување

Многумина имаат различни проблеми со белите дробови, но најчестите се астма, бронхитис и различни облици на кашлица. Проблемите можат да бидат предизвикани поради инфекција, алергии или пушење цигари. Ова е народен лек против сите овие болести, особено против астмата. Лекот се приготвува во различни варијанти, и претставува искуство од нашите…

Доколку сте се одлучиле за пролетна венчавка, тогаш покрај декорацијата и бидермаерот, и тортата мора да биде во духот…