Архива

април 2018

Пребарување

Овие неколку денови ќе бидеме сведоци на преубаво бојадисаните јајца, меѓутоа, симболично, на ден Велигден, ќе бидат и наш омилен оброк. Сакате ли да го дознаете најбрзиот начин на лупење јајца??? Ви го претставуваме ! 1. Излупете ја горната страна од јајцето. 2. Излупете ја и долната страна од јајцето.…