Архива

април 2018

Пребарување

Детето верува дека е специјално во светот во кој живее. Се наоколу му изгледа неважно ако не ги засега неговите проблеми, како желбата да има чоколадно јајце веднаш или барањето неговата мајка да го посвети целото внимание за да игра со него. Егоизмот е особено изразен кон родителите. Тие треба…

ПОТРЕБНИ СОСТОЈКИ: Бисквити  500-600 грама 3-4 супени лажици слатко или мармалад од портокал 2-3 супени лажици мармалад од кајсија Посно чоколадо  100 грама (за…