Архива

април 2018

Пребарување

Доколку сакате тиквички, но и некој килограм помалку, пробајте ја оваа диета која го чисти вашиот организам, но ги чисти и килограмите. Тиквичките се исклучително корисни за многу болести – анемија, кардиоваскуларни болести, хипертензија, дебелина. Поради големото количество на растителни влакна се намалува реапсорцијата на масти, па се погодни…