Архива

април 2018

Пребарување

Конечно, оргазмите се сведоа на наука! Имено, истражувачите од Универзитетот во Албани прашале група жени, кои се во хетеросексуални врски, за нивните партнери и нивните оргазми, како и за способноста на нивните партнери да ги доведат до оргазам, и одговорите што ги добиле… не биле многу изненадувачки. Според студијата, имало…