Архива

ноември 2018

Пребарување

Кафеавата боја е апсолутен хит за претстојната зима. Без разлика дали ја носите монохроматски или ја комбинирате со други бои, вашиот изглед ќе биде впечатлив. Кафеавата боја е особено добра во комбинација со фармерки и белата боја, бидејќи во комбинација со нив доаѓа целосно до израз. Оваа сезона популарни се…