Архива

декември 2018

Пребарување

Мирисен препарат за кој вашата кожа ќе ви биде благодарна. Зимата е време кога цитрусот го има во изобилство. Покрај тоа што имаат пријатен освежувачки мирис на портокал, во грејпфрутот и лимонот се кријат многу од својствата кои би и се допаднале на вашата кожа. Сокот од лимон може да…

Фантастичниот цветен ѕид и оваа година се повеќе е присутен на венчавките… Цветниот ѕид во голема мера ќе го подобри и украси изгледот на…

Посебен простор за спиење е потребен дури и во еднособен стан! Еве како да ослободите простор и да направите посебен дел за спиење ……