← НАЗАД НА БОЗА

Како униформите на стјуардесите се менувале во текот на годините

Како униформите на стјуардесите се менувале во текот на годините
140 Читања

Како се менувала модата на секои десетина години, така и стјуардесите биле во моден погодок. Од кратки здолништа над колена, до малку подолги во 80-тите испод колена, со спуштени и подигнати фризури.

Се е тоа дел од историјата на стјурадесите во текот на 100 години. Погледнете го видеото кое ќе ве врати во некои минати времиња па се до ден денешен, но и како би изгледала униформата во иднината.

 

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk