Архива

февруари 2019

Пребарување

Една од најголемите beauty заблуди е дека брчките се појавуваат само откако ќе поминete триесет години. Вистината е дека тие се знак на стареење на кожата, но можеме да ги предизвикаме со нашата несоодветна грижа и пред да наполниме 30 години. Голема улога, кога станува збор за појавата на брчки…