Архива

февруари 2019

Пребарување

Родители, учители, наставници, професори … погледнете го ОВА! Децата се помалку и помалку вежбаат, помалку се физички активни, целосно се „заробени“ од компјутери, телефони … Како да се справите со тоа? Како да го одвоите детето од екранот (телефон или компјутер), од видео-игрите и да го натерате да излезе надвор?…

Да се биде болен е енергетски и финансиски непрофитабилно, бидејќи болниот не работи за себе, туку за аптеката. Тоа е реалноста. Оној кој одлучил…

Ако имате искинати краеви и оштетена коса не грижете се! Овој рецепт за домашните силиконски капки ќе ви послужи како брза помош … Проблематичните…

На бабата и нејзината ќерка и го предаде пликот со букет цвеќе. Дваесетиседумгодишниот Французин кој го јадеше вината одлучи да врати 20.000 евра по…