Архива

февруари 2019

Пребарување

Погледнете го клипот од “Avengers”, штотуку прикажан на Super Bowl! Ако случајно не сте ги гледале последните “Avengers”, внимавајте, следат трејлери поврзани со најновиот филм што доаѓа оваа пролет! На 53. Super Bowl конечно беше прикажан нов материјал од филмот “Avengers: Endgame”, кој ќе биде премиерно прикажан во април. Клипот…