← НАЗАД НА БОЗА
Дали знаете колку „поминуваат“ родителите во туркање на количка?

Дали знаете колку „поминуваат“ родителите во туркање на количка?

Повеќе отколку што ќе претпоставите, сосема сигурно. И тоа за само една година. Истражувањето спроведено во Велика Британија, во кое беа вклучени 1.000...

Моето семејство | Нема коментари

Ние го знаеме трикот како да ја скиселите зелката за само ДВА ДЕНА!

Ние го знаеме трикот како да ја скиселите зелката за само ДВА ДЕНА!

Ги немате условите или просторот за чување на буре со зелка во станот или подрумот? Но, сепак ја сакате сармата, онаа домашната? Решението...

Брзо и Корисно | Нема коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk