Архива

февруари 2019

Пребарување

Авторитетните родители се исклучително тешки. Тие поставуваат строги правила, но во исто време ги почитуваат потребите на децата. Како ќе го воспитате детето, такво ќе биде кога ќе порасне, велат американските педагози, кои врз основа на студиите заклучија дека постојат три основни видови на воспитание. * Авторитетните родители се исклучително…

Ништо друго не очекувавме од неа. На доделувањето на Брит наградите во средата вечер, настапи и американската пејачка Пинк…