Архива

февруари 2019

Пребарување

Досадната инфекција со кандида може да биде полесно излечена ако на медикаментите им ја додадете силата на природните лековити средства. Варете еден литар бело вино и половина килограм исчистен лук 10 минути. Оставете го да се излади, исцадете и пијте три пати на ден околу 30 ml (половина од најмалата…