Архива

февруари 2019

Пребарување

Првото правило е: малата тежина нема да изгради силен задник. Вашиот глутеус ќе биде поголем и посилен со поголеми тежини кои ќе ве ограничат на 5 до 12 повторувања по серија. План за тренинг Поголемиот број на тренинзи не се секогаш корисни.  Доколку го „нападнете“ вашиот глутеус повеќе од двапати…

Доколку го сакате лебот толку многу што сакате да го направите главно јадење, пробајте го овој „конкретен“ ролат, со суво месо, сирење и јајца.…