Архива

февруари 2019

Пребарување

Новите свадбени трендови секогаш се возбудливи и убави. Погледнете што ќе биде модерно и релевантно во 2019. година и кои трендови ќе ја направат свадбата посебна. Букет и декор од суво цвеќе Цвеќето е задолжителен дел од секоја венчавка. Свежите цвеќиња изгледаат спектакуларно, но оваа година постои се поголема тенденција…

Колку ви е потребно да го извлечете конецот низ иглата? Дали ви требаат очила? Прецизност? Мирна рака? Всушност, немате потреба од ништо од ова.…