Архива

февруари 2019

Пребарување

Ќе бидете изненадени … Всушност, мажите речиси никогаш не зборуваат за пенисот – ниту меѓусебно, а кне пак со нас, жените. Тоа е табу тема и евентуално, од време на време, можно е да слушнете некоја пофалба. П остојат некои работи кои никогаш, ама баш никогаш нема да ги споменат,…