Архива

февруари 2019

Пребарување

Surya на санскрит го означува Сонцето, а оваа мудра е наречена токму по него затоа што придонесува за зголемување на влијанието на елементот оган врз телото … Surya Mudra е позиција на прстите која што ефикасно ја насочува енергијата и создава рамнотежа меѓу елементите. Можете да ја изведувате мудрата во…