Архива

март 2019

Пребарување

Жена од Бангладеш двапати се породила во рок од еден месец. Британскиот Би-Би-Си објави дека 20-годишната Арифа Султан предвреме родила момче во болницата во Кулна кон крајот на февруари. Таа 26 дена подоцна, жалејќи се на силна абдоминална болка, побара помош од докторите во Ад-дин болницата, која откри дека жената…