Архива

март 2019

Пребарување

Физичката активност и урамнотежената исхрана одат рака под рака ако сакаме да изгледаме убаво. Масните наслаги на грбот не се толку впечатливи како што се на стомакот или бутовите, додека не завземе катастрофални мерки. Поради вишокот на маснотии, наборите се формираат околу ‘рбетот, а тоа ќе биде најзабележливо кога ќе…