Архива

март 2019

Пребарување

Кога ќе ги направите еднаш, ќе ги направите одново и одново … Ако сакате семиња, овие стапчиња ќе ве воодушеват. Состојки: – 550 грама брашно – 200 грама семки од сончоглед – 100 грама сусам – 50 грама семки од тиква – 50 грама ленено семе – два децилитри пиво…