Архива

март 2019

Пребарување

Секој кој барем еднаш ги искусил последиците од прекумерната консумација на алкохол, добро знае колку е непривлечен мамурлукот. Најчесто утрото потоа имате желба за брза храна или шеќер, а тоа е сосема погрешно. Според истражувањето на Џорџ Мејсон, решението е многу поедноставно. „Поради алкохолот многу мокрите, што значи дека доаѓа…