Архива

март 2019

Пребарување

Консумирањето на погрешен тип на пијалoк кога вежбате може да ве изложат на ризик од развој на бубрежна болест, предупредува нова студија. Особено, најголема закана може да произлезе од консумирање слатки пијалоци кои содржат кофеин за време на интензивен физички напор кога надворешната температура е висока, според ставот на истражувачи…