Архива

март 2019

Пребарување

Луксузна забава која се прави пред раѓањето на бебето, популарна како “baby shower”, а која беше приредена од страна на пријателките на Војвотката од Сасекс во Њујорк, се уште е главна тема на светските медиуми. На листата на поканети се најде најпознатата адвокатка за човекови права и сопругата на Џорџ…

Дали вака го замислувате идеалниот семеен стан? Ако замисуваме како изгледа совршенството на современо уредениот стан, тогаш руските дизајнери, нашите мисли ги претворија во…