Архива

март 2019

Пребарување

Lady Gaga, наводно, во врска со нов актер, го познавате од  филмовите на суперхероите! За љубовниот живот на Стефани Џерманоте, попозната под името Lady Gaga, се зборува нашироко во последниве месеци. Најпрво ја раскина веридбата со агентот, Кристијан Каринo, а потоа го одржа ОНОЈ настап со Бредли Купер, а сега…