Архива

март 2019

Пребарување

Во реклама за долна облека. Пејачката Ријана „исчезна“ од музичката сцена, но тоа не значи дека не е зафатена. Ријана, чие вистинско име е Робин Ријана Фенти, албумите, спотовите и концертите, ги замени со линијата на козметика и долна облека со нејзиното име. Таа сега објави реклама во која прикажа…