Архива

март 2019

Пребарување

Никогаш не е премногу рано да се подготвите за летото. Бронзерот е производ што ретко го користиме во секојдневната шминка, но во пролетните месеци на лицето може да му даде совршен впечаток на благо исончан тен и да и даде на кожата поздрав изглед и барем за момент да ја…

Токму овие машки работници дојдоа до оваа бизарна идеја. Видеото се појави на интернет, каде што се прикажани шест мажи вработени во кинеска компанија,…

Прескокнете ги … Прераната смрт од кардиоваскуларни болести е најтешкиот исход од честото консумирање на различни газирани пијалоци, како што се кока колата, спортските…