Архива

април 2019

Пребарување

Мајката на четири деца, Џесика Офер, верува дека една работа во бременоста ја надминува постојаната потреба за мокрење, отечените глуждови, болниот грбот, па дури и непроспиени ноќи.За неа најиритирачко е прашањето кога и е терминот за раѓање. На листата на лоши прашања упатени кон бремените жени, исто така се наоѓа…

Можеби помладите девојки имаат повеќе секс, но постарите се дефинитивно позадоволни. Жените во средни години се многу повеќе сексуално задоволни од оние помладите, и…