After Midnight

ОВИЕ РАБОТИ мажите ѝ ги откриваат само на жената што ја сакаат

Понекогаш мажите не сакаат да зборуваат за одредени теми. Сепак, постојат работи што партнерот може да ги каже, но само ако неговата сакана жена прашува за тоа.

Тој сака силно да ве гушне

Вљубениот маж е подготвен да ја допира својата сакана со денови. Вашата сакана личност никогаш не ви кажала колку добро се чувствува кога спие во вашите прегратки? Поставете му го ова прашање. Верувајте, одговорот ќе ве изненади.

Се плаши дека ќе ве изгуби

Најчесто, мажите се обидуваат да го скријат од своите најмили фактот дека и тие можат да бидат уплашени. Тој можеби директно не зборува за тоа, но всушност се плаши дека ќе ве изгуби. Обидете се некако да го прашате како тој го замислува животот без вас.

Потреба од емоционална поддршка

Мажот ќе се обиде да стори сé што може за да не покаже дека му треба помош. Кога го познавате вашиот партнер доволно добро, ќе научите да почувствувате без збор кога треба да го поддржите. Но, подобро е да го прашате директно.

Сексуални фантазии

Сексуалноста често се испреплетува со чувство на вина и срам. И скриените желби вашиот партнер може да ги скрие зад седум брави. Обидете се да разговарате за тоа.

Напиши коментар