← НАЗАД НА БОЗА

Со помош на овој трик, залепете фластер и нема да се одлепи

Со помош на овој трик, залепете фластер и нема да се одлепи
212 Читања

Кога ќе се повредат, децата често наоѓаат утеха во шарениот фластер кој, сепак, брзо се одлепува и станува нефункционален. Со помош на овој трик тоа нема да се случи …

Вака залепен фластер ќе издржи било каков напор на игралиштето или егзибициите во детската соба, без да се одлепи од прстот. Пробајте го овој трик!

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk