← НАЗАД НА БОЗА

Веднаш штом ќе викне, нејзиното милениче тргнува во напад: Девојче ја истренира птицата да ја брани од сите што не ѝ се допаѓаат

Веднаш штом ќе викне, нејзиното милениче тргнува во напад: Девојче ја истренира птицата да ја брани од сите што не ѝ се допаѓаат
67 Читања

Само еден знак е доволен.

Едно девојче стана вистински хит на социјалните мрежи откако се појави видео на кое се гледа како ја истренирала својата птица за да го нападне секој кој не и се допаѓа.

Видеото го сними нејзиниот вујко откако птицата го нападна.

„Мојата внука ја истренира птицата да ги нападне сите што не и се допаѓаат“, напиша тој во описот на видеото.

На видеото, кое досега го имаат видено повеќе од 1,8 милиони луѓе, се слуша викањето на девојчето, а во исто време нејзиното милениче тргнува во напад.

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk