Art & Crafts

Како да направите волшебна градина на самовилите!

Ова лето уживајте во создавање на убави градини како од бајките во дворот со вашите деца.

Само земете неколку бои, мов, прашина за самовили(светки), почва, растенија, куќа за птици и други материјали по желба.

Придружете и се на Meaghan Murphy од Good Housekeeping во видеото подолу во кое го споделува својот туторијал за тоа како да направите волшебна градина со своите малечки.

Следете го видеото, кое вклучува боење, сечење и украсување за да го завршите овој забавен и лесен летен проект.

Напиши коментар