Art & Crafts

Како да направите рамка за слика

Фото рамката може да ја направите и вие, а да не инвестирате многу.

Работи што се користат во ова видео:

  • 1. Хартија
  • 2. Лепак за хартија
  • 3. Пенкало
  • 4. Ластиче
  • 5. Ножички и скалпел
  • 6. Силиконски пиштол
  • 7. Спреј во црна боја
  • 8. Самолеплива лента
  • 9. Двострана лента (да се залепи на sидовите)
  • 10. И ВРЕМЕ

Погледнeте ја постапката во видеото:

Напиши коментар