Like

МАЈ ЌЕ БИДЕ МЕСЕЦ ПОЛН СО СРЕЌА ЗА ОВИЕ 3 ХОРОСКОПСКИ ЗНАЦИ: Многу убави работи ќе им се случат!

Сатурн, структурната планета, ќе укаже на слабостите во системот овој месец – и ќе советува како да се справите со последиците.

Всушност, се исплатува!

Ах, како времето поминува – танцувавме до петтиот месец од оваа година – сами или максимално во пар. На кои хороскопски знаци месецот мај – и покрај сè – ќе донесе многу среќа и добро расположение, открива „Мис7“:

Бик

Луѓето родени во овој знак се чувствуваат добро во својата кожа. Мај ќе биде месецот кога бикот ќе се чувствува сакан и дека е добар таков каков што е. Ги гледа сите свои квалитети и добри страни одеднаш и се фокусира само на позитивните страни и чувствата. Покрај тоа што му дава добро зрачење, тоа му дава и многу енергија и во исто време внатрешен мир.

Лав

Додека другите веќе немаат идеја што ќе прават за време на карантинот, лавот (сè уште) рика. Без оглед што прави, тој пристапува кон многу креативност и со намера да го збогати и расположи секојдневниот живот. Без разлика дали ќе проба нови рецепти, експериментира со модни комбинации и повторно започнува со старо хоби, како што е фотографија, плетење или хербариум. За овој хороскопски знак, сè може да биде уметност, така што ова време ќе биде незаборавно за него.

Девица

Последните неколку недели беа тешки за луѓето родени во знакот на Девица. Од бројните грижи и прашалници во главата, тие не можеа да размислуваат и да гледаат јасно (понекогаш не можеа да дишат дури и како што треба). Сега маглата малку се расчистува и товарот е многу полесен. Овој хороскопски знак сега е подготвен да погледне во нови хоризонти и тоа му дава надеж.

Напиши коментар