Bridal

15 идеи за декорација на шумска свадба како од бајките

Сите сакаме свадби на отворено во која било форма, а шумската свадба секогаш ќе биде една од нашите омилени – затоа што со високи дрвја, подови од мов, непослушни диви цвеќиња, што има да не се сака?

Има нешто интимно и волшебно во врзување на јазолот и славење среде огромна шума.

Плус, извонредната глетка и природната убавина на шумата значат дека позадината на венчавката е веќе тука, нема потреба од додатоци.

Природата ја заврши целата работа за декорирање за вас! Но, ако сакате да додадете неколку свои елементи, околу вас има многу инспирација.

Погледнете ги дрвјата за доза рустикалност – тие можат да ја инспирираат вашата свадбена торта која ќе наликува на кора од дрво или картичките.

Или, ако боемски вибрации се повеќе ваш стил, погледнете ги ливадите за инспирација.

Вашиот букет од сончоглед може да ве чека токму таму.

Лесно е да се разбуди прекрасно чувство со шумската свадба, без оглед дали вашиот стил е шик, бохо или нешто помеѓу нив.

Не гледајте подалеку од овие идеи и ќе се најдете во свадбата од бајките и од вашите соништа.

Еве 15 идеи за декорации за волшебна шумска свадба.

Напиши коментар