Cafe Del Mar

3 пилатес вежби кои ги отстрануваат масните наслаги од половината и колковите: траат само 6 минути, а вие можете да ги направите дома

Доколку сакате да имате тенка половина и колкови, практикувајте го овој тренинг само 6 минути секој ден.

Во карантинот, важно е да останете активни, бидејќи физичката состојба е важна и за имунитетот и за менталното здравје, пишува Lovesensa.

Пилатесот е идеален избор за обликување на телото.

Освен што ги обликува мускулите, тој помага да ослабете, а одредени вежби можат да ги отстранат несаканите масни наслаги од одредени делови на телото.

Вежбите можете да ги направите дома додека го гледате видеото подолу, а тие не се премногу тешки, па затоа се наменети за жени од сите возрасти.

Погледнете!

Напиши коментар