Astro&Horoscope

Хороскопски знаци без „влакна на јазикот“ – Секогаш директни и брутално искрени

Бик

Тие се реалисти. Можат да бидат прилично остри, но знаат како да запрат ако мислат дека другата личност не е подготвена да се соочи со вистината. Тие секогаш избираат да ја кажат вистината.

Лав

Дефинитивно не ги ублажуваат своите зборови. Тие се брутално искрени и не веруваат во извртување на работите и преголемо комплицирање на истите.

Девица

Тие се крајно критични и секогаш сакаат да им ја покажат вистината на луѓето, како и на самите себе кога е потребно. Не сакаат да лажат кога ќе бидат прашани за нивно мислење околу нешто.

Стрелец

Често знаат да предизвикаат проблеми затоа што секогаш се искрени. Стрелците се отворени и не губат време глумејќи дека не се.

Јарец

Тие знаат дека неискреноста може да доведе до хаос и затоа секогаш ја избираат вистината. Не сакаат да бидат нејасни.

Напиши коментар