Free zone

Новата Година е речиси на прагот, а на нашата радост ѝ нема крај – Неколку практични совети за поубава празнична декорација во вашиот дом!

Ви предлагаме 10 едноставни начини да направите магична новогодишна декорација во вашиот дом.

Празниците ја имаат таа магична моќ да ја разбудат имагинацијата и магијата кај секој од нас – тие нè инспирираат да создадеме нешто креативно, убаво и практично. Како што се приближува Новата година, размислуваме како да ја внесеме магијата на празниците во нашиот дом. Не мора да трошите голема сума пари на скапи украси, ниту да поминувате часови во правење украси – се што ви треба се вашите вредни раце, неколку практични совети, неколку минути и стари работи коишто веќе ги имате дома.

Можете да направите прекрасна декорација на свеќите од салвети, исто така да направите слатки украси од ракавици, додека картонската кутија за јајца може да се претвори во волшебно новогодишно дрво. Предлагаме 10 едноставни начини како да направите магичен новогодишен украс во вашиот дом.

Погледнете ги идеите во видео прилогот:

Напиши коментар