Motherhood

Таа не сака да ја осудуваат: Мајката ѝ става на ќерката порака на грбот секој пат кога одат во продавница

Продавниците имаат строга политика за одржување на растојание.

На луѓето ширум светот им се советува да одат да купуваат самостојно и да одржуваат минимално растојание од два метра. Но, самохраната мајка Мери Ен Фоси Ресендез нема на кој да ја остави својата 5-годишна ќерка, а поради осудата ѝ става на грбот порака што девојчето мора даја носи.

„Знаев дека некој идиот ќе не фотографира и ќе зборува глупости на социјалните медиуми затоа што тој не ги знае сите факти“, објасни Мери Ен за нејзината постапка.

🤣🤣🤣The sign I made her wear cuz i just know some dumbass will take a picture & talk shit on social media not knowing all…

Gepostet von MaryAnn Fausey Resendez am Montag, 6. April 2020

Пораката што нејзината ќерка ја носи на грб гласи:

„Имам само пет години. Не можам да останам дома сама, па морам да купам намирници со мајка ми. Пред да започнете да судите, останете на растојание од два метра “.

Објавата стана вирална, споделена е над 43.000 пати и има илјадници коментари.

„Престанете да ги судите и да ги засрамувате родителите. Никој од нас не треба да се правда“, заклучија другите родители.

SO THIS IS MY PROCESS FOR GOING OUT ANYWHERE (ESPECIALLY SHOPPING) FEEL FREE TO SHAREStep 1: I have all your PPE &…

Gepostet von MaryAnn Fausey Resendez am Montag, 6. April 2020

Напиши коментар