After Midnight

15 знаци дека ве изневерува

Ниту еден од овие знаци не претставува сигурен доказ дека вашето момче тајно изневерува, но ако видите дека се случуваат една или повеќе од овие работи, можеби имате причина за сомнеж.

1.Тој излегува со своите пријатели скоро секоја вечер
Ако тој секогаш бил многу близок со пријателите, ова веројатно нема да изгледа толку чудно. Меѓутоа, ако одеднаш се дружи со нив многу, тоа е црвено знаме.

 1. Доаѓа подоцна од договореното Ова е едно црвено знаме. Едно од најголемите.
 2. Се чини дека непотребно се брани
  Ако некогаш го прашувате за што било, тој почнува да ве нарекува посесивни.
 3. Изгледа далечен
  Ако порано многу разговаравте, споделувавте тајни и поминувавте време заедно, сега тој не учествува. Тоа може да значи дека ја добива таа емотивна врска на друго место.
 4. Има лозинка на мобилниот телефон и компјутерот
  Ако тој практично скокне на вас како тигар во моментот кога одите близу до неговиот мобилен телефон или компјутер, тоа е лош знак. Некои луѓе се само приватни, но може да има и многу добра причина што тој ја крие содржината на неговиот телефон од вас.
 1. Тој одеднаш има изговор да остане подолго некаде
  Можеби навистина нешто го задржало. Но ако ова стана рутински изговор, време е да се замислите.
 2. Изгледа дека погрешно ги памети работите или заборава детали
  Тој споменува дека времето ве однел на вечера на тоа место крај реката… освен што никогаш не ве одел на вечера на тоа место покрај реката. Тој се сеќава на тоа затоа што тоа се случи со некоја друга девојка.
 3. Неговата тежина или изглед одеднаш се менува
  Ако одеднаш влезе во форма или се облекува поинаку, тоа може да биде знак дека се подготвува за некоја друга.
 4. Избегнува интимност
  Може да биде затоа што ја добива на друго место, затоа што е параноичен што некако ќе можете да го кажете или тој едноставно повеќе не ја чувствува таа врска со вас.
 1. Станува таинствен
  Одеднаш престанува со вас да ги комуницира деталите, нешто што порано го правел на драго срце.
 1. Тој понекогаш прави планови, за подоцна да се повлече
  Можеби се обидува да закаже некое време со својата девојка бр. 2 , а неговите планови со вас очигледно пропаѓаат.
  Во оваа ситуација бидете смирени и прашајте го што се случило; секогаш можете да кажете дали некој лаже ако нема вистинска конкретна причина зошто пропаднале вашите првични планови.
 2. Тој се двоуми дали да се посвети врската со вас
  Тој не сака да го направи следниот чекор или да биде посериозен. Можеби тој дури и не сака да ги запознаете неговите родители. Ако тој не сака да се посвети, тоа треба да биде знак дека вашата врска нема да профункционира бидејќи и двајцата сакате различни работи.
 3. Одеднаш му треба долго време да ви се јави или да ви испрати порака
  Немате идеја каде е кога не ви враќа пораки. Секој има право на своја приватност, но може да кажете кога некој е целосно отсутен.
 4. Не сте ги сретнале неговите пријатели, иако ги има во голем број
  Се чини чудно, нели? Особено ако тој разговара со вас како да сте во посветена врска и дури ве нарекува негова девојка. Непознавањето на неговите пријатели прави да изгледа дека сте нешто што тој сака да го скрие или се плаши дека неговите пријатели ќе ви кажат нешто.
 5. Има непредвидливи промени во расположението
  Ако откриете дека ви се лути без причина, тоа би можело да биде затоа што сака да ја затскрие својата несигурност во врска со вас. Ниту една девојка не заслужува неоправдан гнев да биде насочен кон неа, особено кога знаете дека не сте направиле ништо лошо.

Напиши коментар