Free zone

5 минути од овие вежби ќе ја извајаат вашата фигура до непрепознатливост

Овие вежби се одличен начин за будење, но и затегнување, а за нив не е потребно многу време. Плус, не ви треба дополнителна опрема!

Наместо да пиете кафе и подготвувајќи се за обврските веднаш штом ќе ги отворите очите, пробајте нешто ново!

Правете ги овие интересни вежби секое утро и покрај тоа што брзо и лесно ќе се разбудите, ќе му направите и одлична услуга на вашето тело – ќе го забрзате крвотокот, а од ден на ден ќе ви се подобрува и физичкиот изглед.

Најдобро од сè,овие вежби се изведуваат со сопствена тежина, што значи дека не ви требаат скапи тегови или друга опрема.

Напиши коментар