Astro&Horoscope

Овие 3 знаци ВЕДНАШ ќе ве „прочитаат“

Тие имаат голема интуиција и „нос за лаги“, па затоа не ви се „исплати“ да ги лажете.

Овен

Тие брзо „намирисуваат“ лаги и ја откриваат вистината. Тие нема да запрат додека не ја откријат вистината што се обидовте да ја скриете од нив.

Бик

Тој е подготвен да се одмазди во моментот кога мисли дека некој го изневерува или го лаже. Ништо нема да го спречи во намерата.

Близнаци

Лажат многу добро, па затоа им е лесно да ги препознаат сличните на нив.

Напиши коментар