← НАЗАД НА БОЗА
Еве што треба да правите за полесно да се будите

Еве што треба да правите за полесно да се будите

И 5 аларми наутро нема да ви се доволни да ве натераат да станете од креветот. Станувањето е бавно и заморно. Будењето? Уште потешко! За таа цел одлучивме...

Брзо и Корисно | Нема коментари

Како да исчистите стаклени шишиња

Како да исчистите стаклени шишиња

Стаклените шишиња често се многу тешки за миење. Ни се чини дека земаат многу време за "рибање" на нив. Имаме мака и со внатрешните флеки и остатоци од...

Брзо и Корисно | Нема коментари

Нанела вазелин и сол на усната – неверојатно што се случило

Нанела вазелин и сол на усната – неверојатно што се случило

Сигурно никогаш не ви паднало на памет дека вака би ја користеле солта. Прочитајте ги следните неколку примери и повеќе никогаш нема да ја исфрлите од...

Брзо и Корисно | Нема коментари

5 лесни начини да отстраните гребаници од очилата

5 лесни начини да отстраните гребаници од очилата

Колку и да се грижиме за нашите очила, понекогаш се чини дека маснотиите и гребаниците се појавуваат од никаде. Не сме ни сигурни како е тоа можно, но сме...

Брзо и Корисно | Нема коментари

19 интересни детски играчки што можете да ги направите сами

19 интересни детски играчки што можете да ги направите сами

...

Брзо и Корисно | Нема коментари

Направете декоративен анѓел од стара книга

Направете декоративен анѓел од стара книга

Во секој дома може да се најде барем една книга со пожолтени станици која со години собирала прашина. Ако сте сигурни дека веќе никогаш нема да ја читате,...

Брзо и Корисно | Нема коментари

Направете сами дезодоранс за WC школката

Направете сами дезодоранс за WC школката

Тоалетот е просторијата во домот која еднакво ја користат сите во домот и во него треба да се води сметка за хихгиената. Одржавањето на хигиената на...

Брзо и Корисно | Нема коментари

Вратете ги домашните растенија во живот

Вратете ги домашните растенија во живот

Љубителите на домашни растенија знаат колку може да е тажно кога гледаат домашните цвеќиња како им изумираат, а они пак го украсуваат домот. Не е само...

Брзо и Корисно | Нема коментари

Направете сами: Интересни креативни картички

Направете сами: Интересни креативни картички

Денес ќе ви покажам како се прават преубави и креативни картички со печат. Овие печати се прават со помош на парчиња сунѓер. Вакви уникатни картички...

Брзо и Корисно | Нема коментари

Како да ги раширите кожните чизми и да ги направите супер удобни. Лесен трик кој задолжително треба да го знаете!

Како да ги раширите кожните чизми и да ги направите супер удобни. Лесен трик кој задолжително треба да го знаете!

Ако неодамна купивте кожни чизми, а по само 1 час во нив сфативте дека не се толку удобни колку што ги плативте, тогаш мислите дека имате голем...

Брзо и Корисно | Нема коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk