← НАЗАД НА БОЗА
Миење заби во погрешно време

Миење заби во погрешно време

Миењето на забите со паста веднаш по консумирањето на храна и пијалаци кои имаат висок степен на киселост, како вино, кафе, цитрусно овошје или сокови,...

Брзо и Корисно | Нема коментари

Да вежбаме концентрација

Да вежбаме концентрација

Имате важен момент, потребна ви е поголема концентрација да завршите некој работа, а вие никако не можете да дојдете до посакуваното ниво... За среќа...

Брзо и Корисно | Нема коментари

За слатки сништа

За слатки сништа

Набавете електричен распрскувач на етерични масла кој може бесшумно и сигурно да работи во текот на цела ноќ. Капнете на соодветното месо 5 капки...

Брзо и Корисно | Нема коментари

Што после пијана ноќ?

Што после пијана ноќ?

Пред вас се неколку совети по бурна ноќ во дружба со алкохол. Во борбата со главоболката и мамурлокот, заморот и... повраќањето, треба да примениме...

Брзо и Корисно | Нема коментари

Пеењето носи среќа

Пеењето носи среќа

Едно истражување во Австралија покажало дека во тек на 15 минути пеење во организмот се ослободува иста количина на ендорфини колку во тек на еден...

Брзо и Корисно | Нема коментари

Подобрете го помнењето на природен начин

Подобрете го помнењето на природен начин

Вежбање Мажите најчесто се поактивни од жените, но тоа не значи дека доволно вежбаат. Истражувањата покажаа дека вежбањето е голем засилувач на...

Брзо и Корисно | Нема коментари

Блескава насмевка

Блескава насмевка

Со години насмевката станува се помала и помала. Голема улога во тоа игра потсвеста која испраќа сигнали дека забите со години се погрди, и дека широката...

Брзо и Корисно | Нема коментари

Корисни совети за во домот

Корисни совети за во домот

* Пепелникот кој често лошо мириса и по миењето, наполнете го со оцет, оставете го половина час и потоа добро измијте го. * Орманчето за чевли добро ќе...

Брзо и Корисно | Нема коментари

Сакате витко тело? Купете си куче

Сакате витко тело? Купете си куче

Сопствениците на куче пешачат повеќе, побрзо и водат подобар активен и физички живот благодарение на своите миленици, покажува најновата студија која...

Брзо и Корисно | Нема коментари

Корисни совети за девојки! Верувајте ќе ви користат

Корисни совети за девојки! Верувајте ќе ви користат

Затоплете го креонот и моливот за усни за поубав резултат. Тоа можете да го направите или со вашите раце или со помош на фен. Резултатот е поинтензивни...

Брзо и Корисно | Нема коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk