Категорија

Arts & Crafts

Категорија

Секојдневното шминкање треба да ни биде најголемо задоволство. Но, секогаш не сме сигурни дека ја имаме вистинската нијанса на пудра, руменило или како правилно да ја нанесеме сенката за очи. Постојат неколку трикови кои професионалците ги знаат, а Вам би ви помогнале: Младата блогерка Тања Бур, која завршила шминкерски курс,…

Многумина го сакаат карактеристичниот кариран дезен на брендот Burberry, а ние ви даваме предлог како истиот да го имате на вашите нокти. Потребен ви…