Категорија

Arts & Crafts

Категорија

Останавте без идеа и средства, а сепак сакате да го освежите вашиот изглед а во исто време да бидете во тренд? Плетенките се апсолутен хит веќе некое време, не само во секојдневниот стил туку и во високата мода на црвените теписи. Со помош на плетенките се постигнува младешки, префинет и…